sveriges största dejtingsajt gratis youtube blogg om nätdejting nätdejting kiruna yr dejta utländska tjejer hånglar In happycake dejting frågor

dejting gratis sverige biljetter Lön är inget vi pratar om

thai date difference


dejtingsajter happy pancake kokemuksia Lön är inget vi pratar omSom bloggare tycker jag även om att läsa andras bloggar och jag läser många varje vecka. En blogg som jag gärna läser och får väldigt mycket behållning av är dejta utländska kvinnor skriven av Clara Löfvenhamn. Hon skriver om ledarskap men också om sitt entreprenörsliv. För en tid sedan läste jag en artikel sajt za dejting exempel i vilken Clara intervjuades om hur vi i Sverige inte pratar om vår lön.

Lön är inget vi pratar omLön är inget vi pratar om

nätdejting 18 år onsdag Artikeln handlar om hur vi i vårt samhälle håller oss ifrån att prata om vad vi har i lön. Det har blivit tabu att berätta vad man tjänar och jag fascineras alltid av att det överhuvudtaget finns samtalsämnen som vi håller oss ifrån. Jag pratar om det mesta för jag tycker att det är viktigt.

gå från dejt till förhållande Clara funderar en hel del kring det här med pengar och lön och en av hennes utgångspunkter är att vi har svårt att separera vårt personliga värde från vad vi tjänar. Att prata om sin lön ger nervösa känslor och det är lätt att hamna i träsket där man jämför sig med andra. Lönen blir en måttstock för hur man är och hur bra man presterar. Om vi inte pratar om vad vi tjänar bidrar vi samtidigt till att jämställdhetsproblematiken kan fortsätta. Om du inte berättar vad du tjänar så kan cheferna fortsätta att ge män och kvinnor olika lön. Transparens behövs för jämställdhetens skull men också för att det är helt orimligt att man inte ska ha dejta på nätet tips En kvinna ska ha lika lön som en annan kvinna och lika som en man. Det enda som kan få lov att vara anledning till olika lön är om det finns stora skillnader i utbildning och arbetserfarenhet. Inte könet. Aldrig könet.

Lön är inget vi pratar omHur förmedlar jag mina arvoden?

dejta 18 åring sommarjobb Jag är ju egenföretagare så för min del blir det här med att date night outfit ideas inte riktigt på samma sätt. Du som går in på min hemsida kan se vad jag tjänar på varje kund jag har. Du kan däremot inte se vad jag får för en föreläsning och det är för att det är olika från gång till gång eftersom det beror på tillfället och ämnet. Det är något jag offerterar inför varje gång.

Lön är inget vi pratar omÖppenhet skulle förenkla

dejta estniska tjejer Det jag märker i företagsvärlden är att vi inte heller är helt öppna med våra priser. Vi talar inte om vad vi tar för en föreläsning eller för ett sponsrat inlägg på bloggen. Jag tycker det är synd. Det skulle vara till hjälp om vi var mer öppna och det skulle skapa en marknad som var lättare att förstå för dem som är nya inom företagsvärlden och för kunderna. Och för oss som är influencers skulle vi förenkla för varandra och för dem som använder sig av influencers i sin marknadsföring. Nu känns det mer som en gissningslek.

Lön är inget vi pratar omKonkurrens före kollega

dejt ideer Jag kan förstå att det känns läskigt att prata om det eftersom det är så lätt att tänka konkurrens före kollega. Jag vill tjäna pengarna själv. Fast jag tror ju att om vi tänker om och ser varandra som kollegor och samarbetspartners så öppnar vi upp för ett mycket trevligare företagsklimat. Jag tror faktiskt inte att jag kommer tjäna mindre för att du vet att min lägsta summa för en föreläsning är 10 000 kronor. Det blir istället lättare för dig att förstå vad du kan tjäna.

Vad ska vi göra?

bästa dejtingapparna Pengar bits inte. Det är inte farligt att prata om. Det är väldigt jobbigt när man har för lite och det är också ett ämne det inte pratas om speciellt mycket. Det här med pengar är helt enkelt ett hemligt ämne. Det är svårt och det är infekterat. Hur kan vi ändra på det?

1 Comment

dejtingsidor badoo login
 • dejtingsidor gratis för unga ut dejting i skåne idag
  Tina
  seriös dejtingsida för äldre 6 juni, 2018 at 07:52

  dejtingsida norge Ja visst är den konstigt. När jag jobbade statligt sattes lönelistor upp så man visste precis hur man låg till. Nu berättar man inte ens för närmaste vännerna. Och jag som konsultar skulle gärna vilja veta vad andra konsulter får i timmen. Där har vi verkligen allt att vinna på att vara öppna.

 • Leave a Reply

  dejting i oslo uddevalla

  gratis dejting på mobilen

  dejtingsida sport

  date haben definition

  nätdejting killar på

  dejta vän

  dejtingsajt aktiva obrasci

  dejta deprimerad katt